الاثنين، 21 نوفمبر 2011

سلطة الخرشوف

المكونات
  • ٢٠٠جرام خرشوف مسلوق ومقطع الى قطع متوسطة الحجم
  • بصلة متوسطة الحجم مقطعة جوانح
  • كوب خس مقطع للتقديم
  • كوب صغيرة فاصوليا خضراء مسلوقة
  • ١/٢ كوب ذرة حلوة
  • ١/٢ م/ص ملح وفلفل
  • ٣م/ك زيت زيتون
  • ١/٢ م/ص زعتر جاف
  • فص ثوم مهروس 
الطريقة
فى وعاء كبير يخلط الخرشوف والفاصوليا والذرة والبصل
فى طبق اخر يخلط زيت الزيتون مع الليمون والثوم
يضاف لهما السكر والملح والزعتر الجاف 
تتبل السلطة بمكونات الننبيلة
تقدم فى طبق التقديم مع الخس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق